Cakesmash Noa

Cakesmash Noa

- Bunny love -

 

Wat een mooi en puur decor mocht ik voor de kleine Noa maken 😀 . De konijnenoortjes werden versierd met eucalyptus en kleine roosjes en verder maakten we gebruik van parelmoer ballonnen. Je hebt echt niet altijd veel nodig om een sjiek decor in elkaar te steken.

Noa was een beetje verlegen bij het binnenkomen. Ze scande de hele omgeving af en haar oogjes vraagden zich af wie die mevrouw wel was. We lieten ze rustig wennen aan de omgeving en begonnen alvast met een leuke outfit te kiezen voor de smash. Op het decor gaf ze het schattigste van zichzelf. Oh en dat konijntje erbij dat maakte het wel helemaal té cute. Na een paar traantjes had ze het wel naar haar zin en gingen we over naar de taart.

Zo een grote taart voor mij alleen? Tof zeg! De oortjes moesten er vrijwel meteen aan geloven. Het werd al snel een konijn met een slap oortje en dan een konijn zonder oren haha. Een beetje smullen nog maar verder was de taart niet zo aan haar besteed. Des te meer voor thuis daarna 😉 . 

In het badje speelde ze rustig met haar eendje en genoot ze van de bellen die mama volop aan het blazen was. Wat een lief schattig meisje was Noa.