Cakesmash Nicolas

Cakesmash Nicolas

- I travel the world and the bathtub -

 

Zoals ik al eerder misschien ergens vernoemde lijken vintage thema's in eerste instantie altijd moeilijk. Niet zozeer omwille het ontwerpen van het thema maar eerder omwille het vinden van geschikt materiaal. Ik schuim graag rommelmarktjes af om juweeltjes te vinden maar in tijden van Corona was dat niet meer aan de orde. Je moet dan andere manieren vinden. De grootste uitdaging was dus de vintage wereldbol. Ik ben er zo blij mee na al het zweet dat ik ervoor gelaten heb 😀 .

Lopertjes zijn altijd een hele uitdaging. Ik laat ze ook graag hun ding doen zonder ze te remmen in hun exploratie dus het is soms een hele klus om achter hen aan te hollen zonder teveel leuke kiekjes te moeten laten vallen. En wat was Nicolas een schatje met zijn donkere kijkers! Veel mensen denken dat donkere ogen niet zo mooi zijn op foto maar ik vind van wel 😀 . Dus vol enthousiasme ontdekte hij alle leuke dingen en deelde hij het decor vlijtig uit. Als ik straks ook taart krijg, ben ik helemaal blij 😉 .

Een eerdere kennismaking met taart kan een pluspunt zijn maar soms maakt het ook helemaal niet uit. Zelfs 'moeilijke eters' kunnen alsnog veel pret hebben met de taart. Hij wou eerst 'de wereld' laten kennis maken met de taart en dan moest de gorilla eraan geloven. Peuteren met het vingertje en dan toch het mondje in. Hij genoot er zichtbaar van.

In zijn badje leefde hij nog meer op. Dit vrij ondiepe badje is erg geschikt voor grote spetteraars en dat bleek dus opnieuw. Ik denk dat hij zowat de ganse inhoud eruit gekieperd heeft. Misschien moet ik de aanschaf van een waterzuiger eens overwegen 😉 .