Cakesmash Nicolas

Cakesmash Nicolas

- the happy kid -

 

De laatste tijd merk ik dat blauw en goud voor jongens wel een populaire kleurencombi is. Voor Nicolas mocht het een kleine ballonnenboog zijn en verder heel strak. Ik hou er wel van, ik hou eigenlijk van alles denk ik... Nu ja clean dan gaat altijd alle aandacht naar het kindje en dat is leuk. Daarbij nog een strakke taart afgewerkt met bladgoud om het plaatje af te maken.

Hij was meteen op zijn gemakje op het decor en verkende de ballonnen. Na wat trek- en duwwerk leek het ons ideaal om de taart erbij te zetten. Zonder aarzelen begon hij meteen met smullen. Mhm wat lekker zag je hem denken. Daarna ging hij vol enthousiasme op de taarttopper maar die overleefde het helaas niet. Gelukkig heb ik een schuif vol want kinderhandjes winnen meestal 😉 . 

Op zijn gemakje zat hij daar gezellig van de taart te smullen. Eerst met zijn vingertjes daarna vakkundig met het vorkje. Ik kan die taart eigenlijk toch ook in de ballonnen wrijven dacht hij, en zo geschiedde...

Na het smullen was het tijd voor een badje. Wat een pret had hij. Eerst bellen prikken met zijn vinger, dan een tsunami in zijn badje creëren en dan de meest schattige snoetjes tevoorschijn toveren.

Niet alleen de taart was om op te eten :-D.