Cakesmash Neal

Cakesmash Neal

- the only way is up -

 

Ik zag meteen dat Neal een echte lachebek was en vooral enorm nieuwsgierig. Alles leek hij gezien te hebben en brabbelen deed hij eerste klas. Het decor intrigeerde hem en toch was hij er niet helemaal gerust in. Zou ik eraan durven komen? Mhm misschien toch maar niet of toch wel? Hij had duidelijk een haat liefde relatie met de ballonnen en pompons.

Soms moet een mens dan keuzes maken en daarom toverden we het decor om naar een minimalistische setting. Dit vond Neal wel leuk want de taart die zo mooi stond te blinken kwam meteen in het vizier. Vingertjes verdwenen in de biscuit en daarna lekker in zijn mondje. Neal was helemaal gelukkig en wij ook natuurlijk.

In tussentijd ging het vrolijke vertellen verder en bleef hij in de ban van de verlichting. Daarboven, die wil ik, als het maar lampjes zijn blijkbaar 😀 . Terwijl verdween er nog een stuk taart in zijn mond en kleine Neal kon zo nog wel even doorgaan.

De badsessie vond hij ook super leuk al konden we precies wel voorspellen dat hij daarna vast niet lang meer wakker zou zijn 😉 .