Cakesmash Milou

Cakesmash Milou

- funny faces -

 

De inspiratie voor Milou haar cakesmash kwam van haar geboortekaartje en geboortethema. Het mocht dus met veel roze zijn en haar super schattige girafje mocht ook meedoen. Toen ze binnen kwam, smolt ik al meteen voor haar mooie bruine oogjes en haar bolle kaakjes. Wat een lieverd! Ze had ook al een hele leuke outfit aan die mama voor haar uitgekozen had.

Gezien Milou een allergie heeft, hebben we natuurlijk een speciale taart voor haar voorzien. Het enige kleine nadeel van die aangepaste taart is dat het niet zo hard smost als een slagroomtaart maar beter dat natuurlijk dan achteraf nare reacties in haar lijfje.

Ze zat er meteen met haar vingertjes aan en maakte dan zo een heel grappig gebaar met haar handjes: plak, plak, plak deed ze. Hilarisch! Toen ze over de eerste verbazing heen was ging ze vakkundig aan de slag. De taart lag al snel op de grond en de taartplateau ging alle kanten uit. Ze amuseerde zich kostelijk. 

Na de cakesmash lekker in badje en ook daar spetterde ze dat het een lieve lust was. Al het water moest eruit. Ook zat ze van het giraffenspeeltje 'te eten' alsof ze in geen jaren eten gekregen had. En dat snoetje erbij, man man man ze kon ons moeiteloos aan het lachen brengen 😀 . Op een gegeven moment begon ze ook nog gekke bekken te trekken, dan kon je me helemaal opvegen. 

Wat een lieve, zalige kleine dame!