Cakesmash Miel

Cakesmash Miel

- zeemzoet -

 

Soms krijg ik de vraag of een cakesmash na de verjaardag wel kan. Wat mij betreft is daar geen beperking in het is maar wat je zelf nog ok vindt 🙂 . Miel was al jarig geweest maar zijn ouders wouden héél graag toch nog een smash boeken omwille het leuke idee. Met véél plezier! Het thema mocht wat een combinatie zijn van eerdere shoots en graag ook het mooie houten speelgoed erin verwerkt dat opa met veel zorg voor zijn kleinzoon gemaakt had. Ik vind het altijd leuk wanneer er dergelijke betekenisvolle objecten in betrokken worden, dat maakt het allemaal persoonlijk. Net dàt waar ik voor sta.

Miel leek al snel op zijn gemak te zijn in het decor. De papieren bollen waren zijn favoriet maar ook leek hij aanleg voor 'groene vingers' te hebben. Zijn eerdere ervaring met taart maakte dat hij al meteen enthousiast naar zijn verjaardagstaart wou grijpen. Wat moesten we even snel zijn! Mjam mjam zag je hem denken.

Ook zijn badje erna werd met veel enthousiasme onthaald. Het hoopje schuim op zijn hoofd maakte het wel helemaal af. Toch kon Miel precies vaststellen dat schuim helemaal niet zo lekker lijkt te zijn als taart. Tot hilariteit van het publiek natuurlijk 😉 .