Cakesmash Max

Cakesmash Max

- bubbles, lots of bubbles -

 

Max was reeds twee keer te gast in mijn studio en ik was dan ook reuze blij dat hij ook voor zijn cakesmash mocht langskomen 😀 . Na wat zoeken kwamen we uit op het thema ballonnen en safari. Zo een ballonnenboog is altijd een beetje een uitdaging maar het resultaat is super leuk! Gelukkig moet ik dat allemaal niet zo opblazen 😉 . 

Deze kleine knul had het wel meteen naar zijn zin op het decor. Direct een beetje de show stelen en met zijn schattige lachje deed hij een ieders hartje meteen smelten. Wat is die kleine baby toch al groot geworden 🙂 .

Klaar voor de taart, altijd een spannend momentje. Heel voorzichtig begon hij er wat aan te prutsen maar al snel had Max zoiets van mhm neen danku taart is niet mijn ding. We moedigden hem nog wat aan om met een vorkje erin te prikken en wat te proeven maar hij werd er helemaal niet warm van. Tja ook dat gebeurt natuurlijk. Desondanks hebben we toch wel wat leuke foto's van hem met de taart.

In zijn badje spetteren dat vond hij dan wél weer reuzeleuk! Oh en mama gaat er nog bellen bij toveren nu kan de pret helemaal niet meer stuk. Na al dat gesplash was hij echt wel doodmoe. 

De ballonnen mogen na de shoot ook altijd naar huis en het is steeds een filmopname waard om te zien hoe weinig plaats er daarna nog in een auto overblijft hahaha. Elke millimeter was benut.