Cakesmash Maurice

Cakesmash Maurice

- Roaaaaaaar -

 

Een cakesmash volgens het geboortethema blijft voor jongens toch wel erg populair. Ik ben dan natuurlijk ook razend benieuwd naar de kaartjes en naar de creativiteit die ouders daarin ontplooien. Voor Maurice was dat een strak thema met koper én een leeuw. De leeuw had papa met veel zorg zelf gemaakt en deze mocht dan ook trots deel uit maken van het decor naast de mini versie: Maurice.

Gelukkig ben ik niet bang van baby leeuwtjes 😉 . Deze was er alvast eentje om op te eten. Het decor imponeerde hem wel, zoveel dingen tegelijk om te bekijken en dan die gekke mevrouw met haar mondmasker en dat rare ding in haar handen en die flikkerende lichtjes. Daarna ging hij op verkenning en kreeg de nog kleinere leeuw lieve 'aaikes'.

De taart die interesseerde hem heel erg. Peuter peuter en nadien grabbel grabbel. Even waande ik me in een Smurfen decor 😀 . Hij had er zoveel plezier in en voor de taart kreeg ik een dikke duim. Handjes klappen dat het een lieve deugd is en schateren à volonté. Maurice had dolle pret.

Zijn badje beloofde dan ook een festijn te worden. Spetter spetter spat, hij maakte alles nat 😀 . Tussendoor had hij even tijd voor mij om als een echte heer te poseren. Die oogjes waren snel dicht in de auto 😉 .