Cakesmash Matteo

Cakesmash Matteo

- let's dream -

 

Matteo was heel nieuwsgierig en opgewekt toen hij binnen kwam. Hij nam alles in zich op en vroeg zich wellicht af waar hij nu terechtgekomen was. Alle aandacht was helemaal voor hem alleen.

Een mooie outfit werd gekozen en dan mocht hij schitteren op het decor. Mama en papa vonden het wolkjesthema dat ik eerder al deed uitstekend passen bij hem en ik kon hen geen ongelijk geven. Wat zag hij er schattig uit in zijn pakje op dat kleine bedje tussen de wolkjes! Hij vond het allemaal best leuk. 

Toen de taart binnen handbereik kwam moest je zijn ogen zien fonkelen. Zijn vingertjes kriebelden meteen en hij begon met plezier in de taart te graaien. Terwijl bleek hij ook nog eens een gekke bekken kunstenaar te zijn zoals je kan zien op de foto's. Nog een beetje taart uitdelen aan ons, nog wat wolkjes uitdelen en hoera doen. Hij had het allemaal voor ons in petto.

Na lekker volgesmodderd te zijn (is dat een woord? nu wel 😉 ) mocht hij nog wat spelen in zijn badje. Daar moesten we echt lachen omdat hij de hele tijd zijn blauwe tong toonde. Net een smurfje 😀 .

Het was een zalige cakesmash en ik denk dat Matteo er ook zo over denkt.