Cakesmash Mats

Cakesmash Mats

- sparkling -

 

De inspiratie voor Mats zijn cakesmash kwam van zijn geboortekaartje. Ik hou er wel van van de thema's die zo terugkomen in hun leventje. Het zijn grote mijlpalen en wanneer die op een of andere manier verbonden zijn wordt het extra leuk.

Het was heel wat werk om alle bolletjes individueel op te plakken maar het gaf een heel mooi effect. Koper vind ik trouwens ook een hele toffe kleur zeker voor jongens. Lekker stoer en robuust. Mats schitterde dan ook als een echte ster op zijn decor.

Hij voelde zich meteen op zijn gemak en begon lekker stoer te doen. Hij had zo een schattige blik die heel wat 'oh's en ah's' uitlokten. Op de taart zaten ook koperen bollen en die heeft hij vakkundig een voor een eraf zitten peuteren. Daarna begon hij aan de biscuit en daar bleef uiteindelijk nog een bouwpakket van over. Dan nog wat slagroom in zijn handje squishen daar had hij echt plezier in. Veel smullen heeft hij niet gedaan maar hij had er wel veel plezier in.

In zijn badje kon hij zich eveneens uitleven en maakt hij er een sport van om er telkens uit te willen stappen. Er lag op den duur al meer water naast dan dat er nog in zat. Een succesvolle badsessie dus 😀