Cakesmash Maro

Cakesmash Maro

- het gouden randje -

 

Maro zijn cakesmash moest er oorspronkelijk een beetje anders uitzien maar de gekozen achtergrond werd helaas niet op tijd geleverd. Even stressen natuurlijk want veel kaki kleurig had ik niet in huis. Gelukkig waren mama en papa ook wel te vinden voor dit groene decor met een flinke toets goud. Soms gaat het dus niet helemaal zoals men wil maar voor alles is er een oplossing.

Maro leek me al een grote deugeniet bij het binnenkomen en zijn ogen werden meteen naar het decor gezogen. Benieuwd wat deze kleine kapoen voor mij in petto had. Hij voelde zich al snel thuis op het decor en de taart mocht op het toneel verschijnen.

De taarttopper boeide hem meteen heel erg. Eventjes smullen van de taart maar precies toch niet zo een fan van de plakkerige handjes. Natuurlijk hebben we daar ook wat voor, een vork 😀 . Dat vond hij reuze leuk zo met de vork in de taart prakken. Zo leuk dat de vork vanaf nu van Maro was. 

Zijn badje werd gevuld met badschuim en dat leek nu toch wel erg op taart dacht Maro. Zo was hij ook vol enthousiasme badschuim aant eten mijn zijn nieuwe speeltje. Zo grappig om te zien dat kinderen helemaal niet veel nodig hebben om gelukkig te zijn, een simpele vork heeft hem ruim drie kwartier pret verschaft. Die pret was natuurlijk over toen de vork bij mij moest blijven... oeps.

Wat een zalig schatje!