Cakesmash Marilou

Cakesmash Marilou

- cute unicorn -

 

Joepie, eindelijk mocht ik eens het thema unicorn uitwerken 😀 . Mama dacht dat dat ondertussen al platgedraaid was maar neen hoor, dit had ik nog op mijn wishlist staan.

Marilou kwam meteen heel vrolijk binnen. Na het kiezen van twee leuke outfits mocht ze haar show geven op het decor. Wat me meteen opviel is dat ze zo een grappig trekje had met haar mondje. OOOOOOOH zei ze dan steeds met een mimiek erbij waarbij je niet kàn laten om in de lach te schieten. Wat een expressie!

Heel het decor werd meteen grondig geinspecteerd en goed bevonden. Dan stapje 2, de taart. 

Hier ging het echt om een tweestrijd. Vind ik het nu lekker en leuk of wil ik dat de taart meteen weer in de koelkast verdwijnt? Ze kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen maar echt vriendjes zouden het niet worden. Zelfs een koekje in de taart duwen viel niet in de smaak. Dan toch maar overstappen op het badje.

In tegenstelling tot mijn lekkere taart was het badschuim nog veel lekkerder blijkbaar. Dat ging in grote happen binnen. Oh mag die eenhoorn ook mee in bad? Neen? Ok dan pak ik hem wel zo dat je niet niet ziet 😉 . Wat zijn die ukjes toch grappig.