Cakesmash Manou

Cakesmash Manou

- let's cruise -

 

Gezien ik op maat werk, laat ik de klant steeds formuleren wat ze graag willen. Het is altijd een beetje afwachten of mijn interpretatie en creativiteit aan de wensen van de ouders voldoet maar opnieuw waren mama en papa heel tevreden. Niet té meisjesachtig, ook geen kleedje met een tikkeltje stoer. Missie geslaagd. Was ik zelf maar een klein mensje 😉 (ale zo groot ben ik nu ook weer niet maar misschien toch te groot om achter een taart te gaan zitten 😉 ).

Je moest ze zien blinken achter haar auto! Ze kon er niet snel genoeg op zitten en eraf komen al evenmin hahaha. Het leeuwenknuffeltje dat ik daags ervoor nog gevonden had, bleek zeer lekker te zijn. Ja hoor zo een hap leeuwenhaar smaakte naar meer. Misschien dan toch maar de taart proberen? Deze was niet bepaald Manou haar beste vriend. Ze proefde wel een paar hapjes maar het plakkerige was niet zo haar ding. Kleine 'verdrietjes' waren van de partij. Maar dat is helemaal niet erg en volstrekt normaal.

Ook het badje kon haar niet troosten. Op haar geheel eigen wijze ging ze dan naast haar badje zitten en dan leefde ze weer helemaal op. Wat een grappige meid!