Cakesmash Mano

Cakesmash Mano

 

- stille genieter -

 

Wanneer kindjes op bezoek komen, zijn ze soms heel erg verlegen. Het is dan ook een nieuwe omgeving en daarbovenop nog eens een gekke mevrouw die ze helemaal niet kennen. Ik hoor dan wel vaker ' tiens, zo kennen we hem/haar niet' 😉 . Ik vind het dan ook fantastisch om te zien hoe de kleine ukjes gedurende hun shoot helemaal los komen en op het einde zelfs amper nog te stoppen zijn.

Varens en natuur stonden voor Mano centraal. Ik gebruik voor kleine kinderen steeds kunstplanten gezien ze graag al eens wat in hun mond steken en dat zou niet helemaal zo lekker zijn vrees ik. Verder heb ik het decor zo natuurlijk mogelijk gehouden zodat het een rustige uitstraling heeft.

Na de ontmoeting met de ballon, bloeide de verlegen Mano helemaal open. Het werd al snel tijd voor zijn taartje. Daarvoor haalde hij zijn opperste concentratie boven en baggerde zijn taart helemaal uit. Drinken jullie maar koffie of zo, ik ben lekker bezig hoor, je kon het hem bijna horen denken. Wellicht had hij heel de taart soldaat kunnen maken maar dat leek ons niet zo bevorderlijk voor de nachtrust...

Het was echt genieten met deze flinke jongen in de studio.