Cakesmash Lowen

Cakesmash Lowen

- tsunami -

 

Lowen mocht een tijdje geleden al eens komen voor een fotoshoot en toen wist hij niet zo goed wat hem overkwam. Die lichtjes, die mevrouw, die camera... hij zat heel stilletjes op het decor. Ik wist dus niet zo goed hoe hij op dit nieuwe decor en dan vooral de taart zou reageren. Toen hij daar zo schattig in zijn pakje zat, ging hij meteen op ontdekking. Alles goed bekijken, alles eens vastpakken en volop in de ballonnen knijpen. Dat laatste daar kregen we bijna een zweetuitbarsting van hahaha. Hij voelde zich super goed op zijn gemakje dus we moesten niet lang wachten om over te gaan naar de taart.

Ook daar moest mama heel snel zijn of hij zat er al met zijn vingertjes in. Oh lekker smullen zeg mjam mjam. Het kon hem weinig schelen dat we erop stonden te kijken. In een mum van tijd hing alles vol slagroom. Dat wordt flink poetsen. Veel zin om te stoppen had hij niet maar iets deed me vermoeden dat zijn badje dat daarop volgde toch ook wel een succes zou worden.

En ja hoor, al snel had hij door dat hij heel het bad leeg kon spetteren en dat deed hij dan ook met volle plezier. Er leek wel een tsunami door het decor gegaan te zijn. Het badschuim werd ook goedgekeurd als 'after snack' .

Wat een zalig en schattig kereltje.