Cakesmash Louise

Cakesmash Louise

- Happy smile -

 

Gezien de maatregelen omtrent zakelijke activiteiten alweer veranderd waren, was ik genoodzaakt om een externe studio te huren. Praktisch is anders maar ik kon mijn klanten toch verder helpen in de meest veilige omgeving die ik momenteel kan bieden.

Alles in de auto proppen, met taart rondrijden... het verkeer gaat het geweten hebben. Ik denk dat menig bestuurder mij zowat vervloekte maar als ik wou dat de taart heelhuids op de locatie arriveerde hoorde daar stapvoets rijden bij. Misschien kon een papiertje met 'ik vervoer taart' op menig frustratie temperen?

Werken op een andere locatie kon me een voorsmaakje geven op het échte werk als fulltime fotograaf en liet me ook weer de uitdaging aangaan van met totaal ander licht en omstandigheden toch een vergelijkbaar resultaat neer te zetten. Het is toch wennen maar mijn licht ook nog meezeulen dat lukte helaas niet meer.

Het mooie bloementhema voor Louise stond al op haar te wachten. Ze lachte zo lief met haar bolle kaakjes en leek er meteen wel zin in te hebben. Soms is het wel grappig wanneer de anders zo actieve baby daar plots zo vol verwondering zit te kijken naar alles wat rond zich te zien is en dan volledig vergeet te bewegen. Dit moment is echter belangrijk want pas wanneer ze zich goed voelen, gaan ze ook enthousiast op de taart 'vliegen'.

Ze had nog nooit taart geproefd dus met haar kleine vingertjes ging ze heel voorzichtig aan het werk. Op een gegeven moment bungelde de taart over de afgrond, klaar om te pletter te storten. Dat vond ze wel grappig. Hoe meer Louise in haar element was hoe meer de taart eraan moest geloven. Het badje zou haar met veel vreugde ontvangen.

Flink gedaan Louise!