Cakesmash Louis

Cakesmash Louis

- de ballonnenvanger -

 

Louis zijn cakesmash thema mocht gebaseerd zijn op zijn geboortesuiker. Dat waren onder andere blokjes met zijn naam op, blauwe beertjes, blauw en goud. De zoektocht kon beginnen! Ik was zo blij toen ik twee quasi identieke beertjes kon vinden dus die verdwenen al snel in mijn winkelmandje. Het werd een leuk en speels decor vond ik zelf. Nu wachten op Louis en wat hij ervan vond.

Hij begon heel rustig rond te kijken en was helemaal onder de indruk van alles om zich heen. Na wat met de blokjes gespeeld te hebben, was hij klaar voor het echte werk. Wow wat een grote taart dacht hij en peuterde voorzichtig met zijn vingers in de slagroom. Een beetje proeven, gekke bekken, het was zo grappig! Als snel had hij de smaak te pakken en het leek alsof de suiker al meteen zijn weg vond naar de energiebanen want hij kwam helemaal los. De blokken, de knuffels de ballonnen alles moest eraan geloven. De taart niet te vergeten ook natuurlijk. 

Hij pakte de ballonnen vast mijn zijn slagroomhandjes. Het zag er super grappig uit en gaf hele leuke foto's maar stiekem stond mijn hartslag ergens op 200 uit schrik dat de ballon inclusief extra's tegen het witte plafond zou plakken... We hebben erger kunnen vermijden. Oef.

Na het smashen mocht de kleine smurf in zijn badje. Ook daar waren de ballonnen niet veilig voor hem... toen waren het er nog 3. Spetteren, de show stelen en gekke bekken trekken stonden nog als laatste op zijn to-do lijstje. Moe maar voldaan ging hij met zijn laatste ballonnen naar huis.