Cakesmash Louanne

Cakesmash Louanne

- glitter and glamour -

 

Goud, roze en zachte kleuren, een perfecte combinatie voor een vrolijke glamour cakesmash. Welk meisje zou niet beeldig staan in dit decor? Zelfs de huiskat staat er beeldig in. Het is altijd nogal een opgave om hem het decor in tact te houden tot de jarige komt. Deze keer waren er pluimpjes aan te pas gekomen en dàt vond hij helemaal de max. Neen Ivy, dit is niet voor jou maar voor Louanne... zucht...

Louanne was echt een super vrolijke baby toen ze binnen kwam. Van enige verlegenheid geen grammetje te bespeuren 🙂 . Mama en papa kozen een mooie outfit voor haar en hadden ook het beeldige strikje voor in haar haar mee. Meestal blijft dit soort dingen niet lang zitten maar Louanne leek te beseffen dat ze daar echt wel super schattig mee uitzag en hield het flink de hele tijd op. Ze wist de camera ook echt wel te bespelen als een filmster op de rode loper, in dit geval de roze loper.

De aansluitende badsessie kon haar ook wel bekoren. Eigenlijk vinden ze dat allemaal wel leuk zo in het water pletsen. Uit het badje gaan wordt dan soms wel eens onthaald met traantjes van verdriet. Louanne had het alleszins heel erg naar haar zin 🙂 .