Cakesmash Lou

Cakesmash Lou

- Mr. Santa -

 

Bij last minute thema's moet ik soms een beetje schipperen tussen wat nog haalbaar is en wat niet. Voor Lou was het thema natuur, plantjes en bomen. Toch had ik meteen al leuke ideetjes en ging ik gewapend met mijn lijmpistool aan de slag. Ik vond in het bos meteen de perfecte tak voor mijn projectje (de tak was reeds afgebroken) en ging ik naarstig aan de slag met blaadjes knippen. Hoe ik deze creatie in de auto zou krijgen was een zorg voor later haha.

Lou was erg onder de indruk van alles wat er rondom hem gebeurde. Alles eerst goed afkijken en inspecteren. Met zijn prachtige ogen had hij mij al helemaal ingepakt. Na wat troosten door mama voelde hij zich helemaal in zijn nopjes op het decor en mocht de taart zijn nieuwe speelgoedje worden. Meestal is taart iets nieuws voor de kindjes en starten ze met voorzichtig peuteren. Maar eens hij de smaak te pakken had, smikkelde hij er toch lustig op los. Nog wat koekjes in de taart duwen en Lou at zijn buikje rond. Terwijl gooide hij nog wat super schattige blikken mijn kant uit die ik netjes op de gevoelige plaat kon vastleggen.

Ook in het badje liet hij het beste van zichzelf zien. Ook het badschuim viel kennelijk in de smaak. Hij toverde zichzelf zelfs om tot Kerstman. Wat een zalige jongen!