Cakesmash Lore

Cakesmash Lore

- Bloom little flower -

 

Wanneer ouders het moeilijk vinden om een thema te bedenken dan vraag ik wel vaker naar het geboortekaartje ter inspiratie. Voor Lore was dat een mooi wit kaartje met bloemen en vlindertjes. Ik kopieerde de bloemenkrans, liet er een achtergrond van maken en voegde nog wat gelijkkleurige ballonnen, pomponnen en bloemen toe. Oh wat mooi, al zeg ik het zelf 😉 . 

Wat had ze mooie kijkers! Meteen vond ze het leuk op het decor en was ze met de bloemen in de ronde aan het zwieren. Ik voelde een geslaagde cakesmash opborrelen. 

De taart werd geserveerd en Lore ging meteen aan de slag. Nog geen paar seconden later hoorden we een 'krak', de taarttopper was reeds gesneuveld hahaha. Vaak overleven dit soort fragiele dingen geen kinderhandjes maar daar zijn we natuurlijk op voorzien. Ze peuterde er wat met haar vingertjes in maar vond het plakkerige niet zo leuk. Geen probleem dacht ze, ik smeer het toch gewoon uit aan mijn kleren of neen nog beter zelfs aan de 'muur'. Gelukkig is alles wasbaar maar het was zo grappig. Hopelijk doet ze dat later ook niet met de patatjes 😀 . We gaven haar een vorkje en toen ging ze helemaal aan de slag. Prikken, mjam mjam, wat gekke bekken trekken, nog wat aan de muur smeren. Ze genoot met volle teugen. 

Daarna mocht ze nog wat plonsen in haar badje en spelen met de zeepbellen. Wat was het een leuke sessie!