Cakesmash Lionel

Cakesmash Lionel

- roaaaaaaar -

 

Geboortekaartjes worden uiteraard steeds met veel zorg gekozen of in dit geval zelf samengesteld door de ouders. Je wil dan ook groot nieuws verkondigen want je kleine spruit is geboren. Meer en meer willen ouders dit dan ook graag vereeuwigd zien in de cakesmash. Altijd wel een uitdaging om spulletjes te zoeken of te knutselen maar het resultaat is altijd verrassend gelijkend. 

Lionel voelde zich eigenlijk snel op zijn gemak op het decor waardoor we snel konden overgaan naar de taart. Die was niet helemaal zijn beste vriend. Hij vond de taart wel lekker maar hield niet zo van het plakkerige. Zijn lievelingskoekjes mochten de taart opfleuren waardoor hij toch een vriendschap probeerde te smeden. Hij stond zo beeldig in zijn jungle setting.

De badsessie was echt wel een succes. Na een voorzichtige start spetterde hij heel de vloer nat en speelde hij gretig met zijn badfiguurtjes. Uit zijn badje gaan was niet met volle goesting maar dat geeft me altijd een goed gevoel want dat betekent dat ze echt wel plezier gehad hebben.