Cakesmash Lio

Cakesmash Lio

- foam lover -

 

Recent had ik op een rommelmarktje een prachtig wasbord op de kop kunnen tikken. Ik kon dan ook niet wachten om het te gebruiken en yep Lio zijn cakesmash leende zich daar prima toe. Verder mochten eucalyptus kleurige ballonnen niet ontbreken. Niet zo eenvoudig te vinden maar huppa toch maar weer in geslaagd 😀 . 

Lio voelde zich meteen op zijn gemak en begon al direct met de ballonnen te spelen. We konden dus al snel overschakelen op de taart. Spannend momentje altijd. Hij ging zeer voorzichtig te werk en stak twijfelend een vinger slagroom in zijn mondje. Om het smashen wat te bevorderen, gaven we hem nog een vorkje en ja hoor dat hielp erg. Na een tijdje had hij ook door dat dit prima met zijn handjes werkte en toen konden we hem niet meer tegen houden. Hij heeft nogal van zijn taartje genoten zeg!

In zijn badje haalde hij al zijn charmes boven. We moesten er zo hard om lachen toen hij eerst een poging deed om zijn bad op te eten en daarna het badschuim. Zijn schuimbaard maakte het helemaal af. De kerstman heeft er alvast een helper bij 😉 .