Cakesmash Lio

Cakesmash Lio

- little lion -

 

Lio zijn cakesmash mocht gebaseerd zijn op de verjaardagsuitnodiging. Eucalyptus, een grijze ONE en een zwart strikje waren de ingrediënten waarmee ik aan de slag ging. Mijn hart maakte een vreugdesprongetje bij het zien van dit leuke, frisse lentedecor.

Kort voor de shoot kreeg ik een telefoontje van mama en papa dat ze zich toch een beetje zorgen maakten over de shoot want Lio kon nog niet zo goed zelfstandig zitten en of de shoot wel kon doorgaan. Ik wist dat ik wel tal van hulpmiddeltjes had om Lio een leuke sessie te bezorgen dus wat mij betreft: doen! Ik zocht ook naar dingen om hem te entertainen gezien het voor hem wat moeilijker was om zelf actief het decor te ontdekken. Het moest en zou voor Lio een leuke sessie worden 🙂 . 

Bij aankomst werd ik al meteen overladen door schattige lachjes en zijn blauwe oogjes smeekten om foto's. Wat een guitig kereltje. Eerst mocht hij een beetje met de ballon spelen vanuit het bakje waar hij lekker knus in lag op wat wollen dekentjes. Dat vond hij wel heel erg leuk. Ook de bellenblaas deden zijn enthousiasme alsmaar groeien. 

Na alle pret schakelden we over op de taart. We wouden hem oorspronkelijk vanuit het zeteltje laten smashen maar omdat hij daar toch niet zo stevig in zat, hebben we toch maar het stabiele kistje gekozen. Zijn oogjes blinkten nogal toen hij de taart zag! Lekker prutsen met de vingertjes en smullen van de slagroom. Lio bevond zich in het paradijs. 

Na de smulsessie mocht hij nog wat pletsen in zijn badje. Ook daar hadden we doeken ingelegd zodat hij goed ondersteund werd in zijn rugje. Hij lag een beetje als God in Frankrijk te baden en te genieten van zijn badschuim en speeltjes. 

Na de sessie was hij wel helemaal KO en kon hij snel zijn welverdiende slaapje starten. 

Super trots op deze 'kleine leeuw'!