Cakesmash Lio

Cakesmash Lio

 

- oepsie -

 

Toen de deur open ging en Lio haar vrolijke gezichtje tevoorschijn kwam, wist ik meteen: 'dit wordt pret!'. Ze had al kleine fonkeltjes in haar ogen en een lach tot achter haar oren.

Tijdens de pre-shoot toverde ze ineens haar 'oepsie- snoetje' tevoorschijn, gelachen hebben we! Het zag er zo liefelijk grappig uit en alsof ze het wist, herhaalde ze dit gedurende de volledige shoot. Ze was er zichtbaar van aan het genieten. Gezien het kleurenthema leek ons de confetti een leuke aanvulling en Lio kon dat alleen maar beamen. Alleen is het opruimen daarvan altijd een 'pleziertje' 🙂 ik vond hem overal terug, zelfs op plaatsen waar je het nooooooit zou kunnen denken!

Als een echt dametje ging ze als taartenplunderaarster (is dit een woord?) te werk in haar mooie outfit.  Ook hier haalde ze weer haar geweldige gezichtsuitdrukking boven, je moet maar serieus proberen te blijven. En dan zijn er zo momenten tijdens een shoot waarbij je denkt 'yes, dit is een topfoto!' en je helemaal vrolijk wordt. En die zat er dus nu ook weer in 🙂

Ook in haar badje had Lio het reuze naar haar zin! Huppa al het water eruit... oepsie 😉 😀