Cakesmash Lina

Cakesmash Lina

- Little miss sunshine -

 

Tijdens de zomerperiode is het vaak een uitgelezen moment om nieuwe leuke badjes voor 'mijn' kindjes te zoeken. Ik was dan ook opslag verliefd toen ik dit leuke badje in het rek zag staan. Ik wist ook meteen dat ik het voor Lina haar cakesmash zou gebruiken gezien het thema bloempjes er zo mooi in terug kwam. De mevrouw aan de kassa moet mijn vreugde vast gemerkt hebben.

Uit de eerdere foto's had ik al opgemaakt dat Lina wel heel graag lacht en tevens ook wel houdt van lekker eten. De perfecte mix voor een leuke cakesmash. En ja hoor, ik werd overspoeld door schattige blikken en lachjes tot achter haar oren. Met haar mooie pakje paste ze helemaal in het fleurige, romantische decor.

De taart trok meteen haar aandacht en haar vingertjes propten de strikjes (eetbaar uiteraard) meteen in haar mondje. Dat leverde dan wel erg grappige snoeten op toen deze er half uit hingen en ze al gretig op zoek was naar de volgende portie slagroom. Het leek haar erg te smaken 🙂 . De uitgesmeerde taart maakte de ondergrond ook wel wat glibberig waarbij een poging tot 'ontsnappen' er bijzonder grappig uit zag. In bad dan maar.

Schuim lijkt toch wel verdacht op taart dus ook dat verdween al even gretig in het eetfabriekje. Een gekke grimas en op naar de volgende hap. Ook badschuim leek dus aan het menu toegevoegd te worden. De kleine traantjes toen ze weer uit het badje moest, gaven me het fijne gevoel ' ze heeft er duidelijk van genoten '.