Cakesmash Lieselotte

Cakesmash Lieselotte

- sweet little fox -

 

Lieselotte haar cakesmash stond helemaal in het thema van haar geboortekaartje/geboortethema: roze aquarel en een vosje. Ik liet de achtergrond helemaal op maat maken en vulde het decor op met leuke ballonnen en pomponnen. 

Toen ze binnen kwam was Lieselotte al meteen super enthousiast aan het lachen. Ze had er precies meteen zin in. Ze toverde haar aller schattigste glimlach tevoorschein en wist de camera goed te volgen. Na alles ontdekt te hebben mocht ze zich uitleven op haar vosjestaart.

Die moest er wel aan geloven. Eerst wat smeren op de grond, dan biscuit eruit pulken en dan wat in de ronde spetteren met de taart. Ik zat duidelijk in de gevarenzone. Toen ze een beetje uitgekeken was op de taart, gaven we haar een vork die meteen tot nieuwe afbreektechnieken aanzette. Wat had ze daar toch plezier in. De vork terug afgeven behoorde niet tot haar wensen. 

Haar badje maakte dat verdrietje dan weer ruimschoots goed. Nog wat spetteren en antislipmatjes opeten en dan moe maar voldaan terug naar huis.