Cakesmash Liam

Cakesmash Liam

- my best friend -

 

Liam zijn lievelingsknuffelkonijn en de kleur munt waren de uitgangspunten voor deze leuke cakesmash. Zo een knuffel is van onschatbare waarde voor een klein mensje en als ouder bescherm je het met je eigen leven. Ik herinner me het moment dat we 'meneer kikker' (lees lelijke roze kikker knuffel van mijn dochter 😀 ) in het station van Amsterdam kwijt waren. Ik zag mijn leven in een flits voorbij gaan en vroeg me af hoe ik dit drama ooit zou overleven. Eens thuis ontdekten we dat het roze onding lekker had liggen slapen in de koffer. Het nodige theater tijdens de rit naar huis hoef ik vast niet te verduidelijken 😉 . Dit geheel terzijde.

Het was zo een vertederend zicht om Liam zo leuk met zijn knuffel te zien spelen. Het sprak dan ook voor zich dat de taart helemaal matchte. Je moest hem zien kijken haha. Ik vind het ook altijd geweldig als kindjes nét voor ze komen, iets nieuws ontdekt hebben. Vaak weten ze dat dan heel uitbundig op het decor te demonstreren. De taart kon Liam weinig boeien. Letters in de taart proppen dàt was echter wel veel leuker haha.

De letters vond hij zo interessant dat ze nadien zelfs mee in bad moesten. Mijn decor kan ondertussen al heel wat verhalen vertellen moest het kunnen spreken. Helemaal gewassen en gestreken mocht Liam terug naar huis met zijn allerbeste vriend.

Welkom in dromenland 😉