Cakesmash Lewis

Cakesmash Lewis

- I'm blue dabadiedabada -

 

Het thema voor Lewis was snel gekozen: blauw én veel ballonnen en misschien nog subtiel een Bumba erbij, want daar is hij zot van. Al snel had ik een leuk decor in mijn hoofd en kon niet wachten om deze knapperd ertussen te zien zitten.

Lewis had zijn fanclub meegebracht die zorgde voor de nodige styling en animo. De liefde voor zo een klein pagadderke is toch hartverwarmend 😀 . Mama had twee mooie outfitjes mee voor hem. Ik was er meteen van in de wolken en heb het ook meteen zelf besteld. Voor jongens vind je al zo weinig mooie dingen dus ik liet er geen gras over groeien.

Hij voelde zich vrijwel meteen op zijn gemak op het decor zo konden we vlot overgaan naar de taart. Eerst begon hij voorzichtig te proeven maar dan wist hij niet zo goed wat hij ervan moest vinden. Na wat peuteren vond hij dat het genoeg was en huppa werd de taart op de grond gekegeld. Mhm zo ziet ze er precies wel lekkerder uit? En met een vorkje erbij was het smulfestijn geopend. Het smakkende geluidje dat hij maakte, gaf blijkbaar aan dat hij het dan wel héél lekker vond. Complimenten voor de chef. 

Nog wat met de voeten in de taart duwen waardoor je tenen onder de slagroom zitten. Kon hij die nu maar aflikken hahaha. Hij heeft zijn buikje wel rond gegeten. 

In zijn badje genoot hij nog heel erg van de bellenblaas en sloot hij af met een geweldige pose die ons allemaal deed lachen.