Cakesmash Léni

Cakesmash Léni

- autumn in the forest -

 

Wat is het altijd fijn wanneer ouders voor hun 2de of 3de kindje terug komen bij mij voor een cakesmash. Het is echt een onvergetelijk momentje met veel plezier zowel voor de ouders als het kindje. Léni mocht dus net zoals haar grote zus de show stelen op een gepersonaliseerd decor. Dit was gebaseerd op haar geboortekaartje. Het thema mocht dus het uiltje zijn met verder herfstkleuren en een beetje herfstsfeer.

We waren met z'n allen heel benieuwd hoe Léni het ging doen op de setting. Al heb ik al gemerkt dat een jongere broer of zus ongeremder te werk gaat. Dat levert natuurlijk alleen maar voordelen op voor het resultaat.

Ze voelde zich al snel thuis op het decor en was klaar voor het échte werk: de taart. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen! Meteen gingen de vingertjes in de slagroom peuteren en verdwenen er stukken taart in haar mond. Ze was door het dolle heen. Ze werd ook steeds enthousiaster en wou rechtstaan met de taart als ondersteuning. Dat resulteerde dan al snel in een of andere platte versie waarbij de slagroom er vantussen spoot. We hebben hartelijk gelachen om deze jonge dame.

In haar badje zette ze haar enthousiasme gretig verder. Zalig om te zien hoe zo een kleintje zoveel plezier kan hebben.

 

Om privacy redenen is het kindje onherkenbaar.