Cakesmash Lena

Cakesmash Lena

 

- best friends -

 

Het stond reeds een tijdje op mijn wishlist, de unicorns, maar ik bleef op mijn honger zitten. Tot er op die ene dag een verlossende vraag in mijn mailbox zat! Mijn ogen fonkelden en meteen was het aftellen naar de cakesmash begonnen.

De deugenieterij stond in haar oogjes geschreven, dit zag er veelbelovend uit. Uit praktische en hygiënische overwegingen hou ik mijn katten steeds uit de buurt van sessies maar ik merk dat mijn jongste aanwinst erg populair is bij de kindjes. Meneer had zich in de zetel verstopt maar de ouders van deze jonge dame zagen het echter wel zitten om hem deel te laten uitmaken van het decor. Daar zouden ze zeker geen spijt van hebben 😉 . Toen Lena haar plaats als hoofdgast mocht innemen, leek het mister mini kat niet te ontgaan. Daar zaten ze dan met twee op het decor, alsof het beste vriendjes waren. Heel geduldig keek hij hoe Lena dol enthousiast het decor aan het verkennen was.

Het arsenaal gezichtsuitdrukkingen was fenomenaal. Je moet je als fotograaf maar serieus houden dan... Huppa een letter A verdween zonder moeite in haar mond, de taart moet vast 'piece of cake' worden 😉 .

Daar ging ze iets voorzichtiger mee te werk. Peuter peuter, mhm lekker lekker.

In haar badje werd al snel duidelijk dat Lena echt wel weet hoe je moet ontspannen, beentjes omhoog en nog een beetje bellen ... dat belooft voor later 🙂 . De badmeester was niet ver weg en hield Lena nauwlettend in het oog. Hij zat net buiten de spetter perimeter maar als het aan Lena lag, moest hij vast mee IN bad haha.

Wat een belevenis!