Cakesmash Lena

Cakesmash Lena

- flower girl -

 

Voor Lena mocht ik een eerder gebruikt thema nemen met een kleine twist van bunny's en een vosje gezien haar familienaam ernaar refereert. Dan maken we daar een mooi geheel van! 

Helemaal in haar prachtige doopkleedje was ze klaar om het decor te verkennen. Dat ging heel voorzichtig. Soms blijven kindjes eerst een tijdje onbeweegelijk stil zitten om daarna lekker los te komen. Ook Lena keek eerst aandachtig rond naar alles wat er te beleven viel. Ik zou soms in hun hoofdjes willen kijken. Het is dan altijd belangrijk om de kindjes alle tijd te geven en niets te overhaasten.

Toen de taart erbij kwam, was Lena meteen in actie. Heel rustig begon ze te prutsen met haar vingertjes en stukje per stukje taart naar binnen te werken. Dit mocht nog wel uren duren van haar denk ik. Uiteindelijk had ze er al een flinke brok uitgevist toen we besloten dat meer cake haar buikje vast geen goed zou doen.

Tijd voor waterpret! Dat vond ze wel leuk en vooral de bloempjes van het melkbadje er in en uit zwieren. Je kan kinderen toch uren met niks bezig houden haha.