Cakesmash Khloë

Cakesmash Khloë

- Minnie Mouse -

 

En ja daar was het, het lang verwachte Minnie Mouse thema! Ik werk graag met zachte, subtiele referenties naar bekende figuren zodat het geen kitscherig decor wordt. Begrijp me niet verkeerd, ieder zijn ding natuurlijk maar ik hou dus eerder van 'zacht' 🙂 . Met ringen maakte ik een minimalistische Minnie Mouse alleen ja, hoe hang je die op aan een papieren achtergrond en het liefst nog onzichtbaar? Ik heb hem dan maar vast genaaid aan het papier, een mens moet soms inventief zijn. Ook de Minnie folieballonnen bleken na het vullen helemaal niet te zweven wegens te klein... wat een opdoffer maar ook hier weer wat vastplakken met tape en voilà. Ze waren te leuk om aan de kant te leggen. Na heel wat zweet en frustratie was ik dus eindelijk klaar om Khloë te ontvangen.

Wat zag ze er super lief uit in haar Minnie outfit. Ze was meteen klaar om op het decor te gaan. Ik denk zelfs dat ze een turboknopje aan had staan want ze was razend snel. Mama had veel werk om haar op het decor te houden. Enthousiast was ze alles aan het verkennen en en overlaadde ze ons met grappige snoetjes. 

Het duurde dan ook niet lang of ze was klaar voor haar taartje. In haar op maat gemaakte body zat ze meteen te stralen achter haar Minnie Mouse taart. Wat peuteren met haar vingertjes, wat prikken met de vork maar helaas werken Khloë en de taart niet echt vriendjes. Zelfs de oh zo lekkere koek kon niet baten. Ook dat gebeurt natuurlijk maar desondanks hebben we toch nog leuke fotootjes van de taartsessie kunnen maken.

Het badje zou wel nog een mooie afsluiter zijn. Lekker op haar gemakje was ze overdonderd door de bellenblaas en daarna begon ze te spetteren dat het een lieve lust was. Ik was nergens meer veilig voor al dat watergeweld. Misschien moet ik een duikpak overwegen 😀 . En zo maakte Khloë er een hele fijne cakesmash van.