Cakesmash Kaylinn

Cakesmash Kaylinn

- bunny ears -

 

Oh wat was ik meteen weg van het konijntjes thema dat de mama van Kaylinn me doorstuurde! Al bleek de zoektoch naar passend materiaal alweer helemaal niet zo evidend en moest het lijmpistool en schaar weer overuren kloppen. Gelukkig ben ik nogal handig en kon ik toch de gepaste inkleding voor de shoot voorzien.

De mama vertelde me dat Kaylinn 'nogal een hevige' was dus dat beloofde 😀 . Dat kon ik wel meteen merken toen ze de gouden eitjes vond. Gelukkig, maar héééél gelukkig waren dit houten eieren want ik denk dat echte eieren meteen verwerkt werden tot tartaar of zoiets haha. Gezien haar enthousiasme voor de eieren zo groot was en ik even een blauw oog wou vermijden, schakelden we over naar de taart.

Daar ging ze direct met haar vingertjes in en begon ze lekker te smikkelen. Haar interesse was echter snel weg dus toverden we de vork boven. Daarmee begon ze dan opnieuw heel geconcentreerd in de taart te prutsen en met veel succes er brokken af te trekken. Haar taart veranderde langzaam maar zeker in een slachtveld. Ze wou ook steeds staan maar met die slagroom aan de voetjes begon het wel een beetje gevaarlijk te worden. Dan maar overgaan naar de badsessie.

En ook daar vond Kaylinn dat in het badje zitten best wel saai was en dat het veel toffer was om in en uit te stappen en gekke toeren uit te halen. Wat heb ik toch gelachen met deze grappige meid.