Cakesmash Kajus

Cakesmash Kajus

- let it snow  -

 

De laatste dagen is het al behoorlijk koud geweest. Ik kwam dan ook helemaal in de sfeer voor Kajus zijn cakesmash. Een mooi winters thema met de kleuren blauw als basis. Het is altijd leuk om kleine frulletjes te verzamelen en alles samen te stellen tot een leuk decor. 

Kajus ging meteen aan de slag om alles te ontdekken en in een mum van tijd voelde hij zich helemaal op zijn gemak op het decor. Hij was helemaal in de ban van het etiketje dat ik nog vergeten was onderaan het sterretje. Kindjes zien echt àlles 😉 .

Gezien Kajus een melkallergie had, mocht ik een speciale taart voor hem samen stellen. Ik streef altijd naar een mooi resultaat zonder dat het opvalt dat het 'anders' is dan de traditionele slagroomtaarten. Kindjes met allergieën zijn dus zeker welkom 😀 . 

Eerst twijfelde hij nog een beetje over de taart. Ze moeten altijd even ontdekken wat het is en wat ze ermee moeten. Het vorkje hielp hem om alles in zijn mondje te steken en voor we het beseften plakte alles vol blauw eiwitschuim. Toen de taart van de plateau viel, gingen alle remmen los. Het was een heus smeerfestijn voor Kajus en wij genoten er met volle teugen van.

Na al het geplak mocht hij nog in zijn badje spetteren en belletjes stuk prikken met zijn vingertje. Ook het badschuim leek hem ontzettend te smaken. Een kleine kerstman 😀 .