Cakesmash June

June

 

- glitter and glamour -

 

June was ook een van de kindjes die ik als baby heb mogen fotograferen, om precies te zijn ook het allereerste baby'tje 🙂 . Haar mama heeft nog les gegeven aan mijn dochter en we hebben als ik het zo zeggen mag wel een speciale band. Dus ik was dan ook reuze blij dat ze een cakesmash boekten in mijn studio!

Het thema was goud en roze zoals ze op het geboortekaartje gebruikt hadden. Ik vind het altijd leuk wanneer er gerefereerd wordt naar de kaartjes, dat geeft me een extra boost om creatief te zijn want ik krijg veel aanvragen met goud en roze maar ik wil zeker nooit hetzelfde thema maken tenzij de klant er natuurlijk om vraagt. Klant is koning 🙂 . Samen stelden we een leuk decor samen en we waren klaar voor June haar komst.

June had een moeilijk dagje op dat moment, tandjes .... maar geen zorgen, we nemen altijd rustig de tijd om huilmomentjes op te vangen. Mama's maken zich daar wel eens zorgen om maar er is nog nooit een shoot écht mislukt omwille traantjes en verdrietjes 🙂 .

De ontdekking van het decor vond June heel erg boeiend. Vooral de ballon was haar favoriet, hopend dat ze hem niet zou kapotbijten... er is nog taart op komst 😉 . Een eerste huilmomentje kondigde zich aan maar haar knuffeltje kon gelukkig snel troost bieden. Dan over naar de taart. Ook deze mocht heel veel roze zijn en goud en de horentjes erop was nog een last minute ideetje in de hoop dat ze ze zou vastnemen en zo opeten 🙂 . Haar aandacht ging echter volop naar de mini marshmallow's die op de taart lagen hahaha. Die werden één voor één eraf gepeuterd terwijl je dan denkt ' er staat een gaaaaaaaaanse taart voor je' . Nu ja meer over voor thuis dan 😉 .

In haar badje leefde June weer helemaal op. Lekker pletsen en lachen en genieten vooral.

Dank je voor de fijne shoot June!