Cakesmash June

Cakesmash June

- natural style -

 

De mama en papa van June wisten al snel welk thema ze wouden voor hun lieve dochter. Het mocht iets natuurlijk zijn met droogbloemen en kolibri's naar aanleiding van het geboortethema. Ik zag het al helemaal voor me en liet de bloemenhoepels en de vogeltjes op maat maken. Normaal werk ik niet met droogbloemen omdat ze niet goed samen gaan met kinderhandjes maar aan de hoepels zou het nog net wel kunnen. Ik was even hard mee aan het aftellen naar de cakesmash 😀 . 

June kwam al meteen met een grote smile op haar snoetje binnen. Haar prachtige wimpertjes waarover mama zo stoefte, vielen meteen op. Smelt smelt...

Toen ze in haar mooie outfit op het decor zat, was ze snel op haar gemak en konden we overgaan naar de taart. Speciaal daarvoor had ik een hoop pompelmoesschijfjes gedroogd. Ik vond het beeldig bij de rest staan. Ook June was meteen in de ban van het gedroogde fruit. Hoe hard het ook was toch begon ze er vol smaak aan te knabbelen. Daarna schakelde ze toch maar over op de lekkere taart. Na wat voorzichtig prutsen besloot ze het grove geschut boven te halen en begon ze de taart volledig te ontleden. Het was een plezier om haar zo bezig te zien.

In haar badje mocht ze nog verder smullen van de pompelmoezen en kwamen er nog wat gekke snoetjes bij kijken want het was toch een beetje zuur. Wat genoot deze kleine meid van haar cakesmash!