Cakesmash June

Cakesmash June

- boterham -

 

Het bloementhema is inmiddels razend populair geworden bij de meisjes. Altijd ben ik op zoek naar uitbreiding qua bloemen, je kan er nooit genoeg hebben. Ik breng altijd graag een lichte variatie aan zodat het toch nooit exact hetzelfde is.

Een cakesmash is altijd super spannend gezien je nooit kan voorspellen hoe kindjes op de taart reageren. Na de leuke preshoot was het tijd voor le moment suprême voor June: de taart. June moest er niet meteen iets van weten eigenlijk. Mama en papa haalden hun theaterkunsten boven om June op andere gedachten te brengen maar er leek weinig schot in de zaak te komen. Ook dat gebeurt natuurlijk. Tot papa de magische woorden 'kijk, boterham' uitsprak (tegen de taart) toen leek June helemaal in de ban te zijn van de taart en verdween ze stelselmating achter de kiezen. Het was zo grappig hoe de smash een ommezwaaik kreeg, ik moet er nog steeds om lachen.

Na het smullen was het tijd voor te pletsen. Ik had al gemerkt dat het badje makkelijk schuift met badschuim dus ik had er al anti-slip matjes ingelegd maar voor June was dat niet nodig precies. Ze ging languit in haar badje liggen en lag daar ook erg op haar gemakje. Na het recht zetten, ging ze weer lekker onderuit. Genoeg gewerkt dacht ze vast, tijd voor ontspanning 😀 .