Cakesmash Juliette

Cakesmash Juliette

- I like cake a lot -

 

Cakesmashthema's worden op vanalles gebaseerd. Voor deze kleine meid mocht het gebaseerd zijn op haar kamertje. Deze had prachtige oker accenten en een mooie geometrische olifant als decoratie. Ik kon opnieuw niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Al snel had ik alles samengesteld en als kers op de taart vond ik nog het perfecte kleedje voor erbij. Hopelijk vinden mama en papa het even cute als ik 😀 . 

Juliette was meteen alles aan het afspeuren toen ze binnen kwam. Spannend toch steeds zo een nieuwe omgeving. Het decor was meteen goedgekeurd en ook het kleedje viel helemaal in de smaak. Het stond haar beeldig. 

Rustig begon ze het decor te ontdekken. We moesten natuurlijk wel wat opletten dat ze aan de bloemen en de olifant niet aan kwam want die kleine vingertjes hebben geen genade voor decilate spulletjes haha. Wanneer ze op haar gemak was, haalden we de taart erbij. Ook daarvoor had ik nieuwe kleurtjes gevonden en was zo happy met het eenvoudige strakke resultaat. Ik zou er zo zelf in kunnen bijten.

De caketoppers belanden vaak als eerste tussen de vingertjes. Juliette inspecteerde dit 'ding' grondig en begon het helemaal af te likken. Daarna begon ze wat verder te peuteren maar dat vond ze niet zo leuk. Met een olifant erin duwen en die dan aflikken dàt vond ze wel leuk en ook met het vorkje erin prikken en zo de cake smullen daar werd ze helemaal blij van. Ze nam uitgebreid haar tijd om van de taart te genieten.

Aansluitend genoot ze nog van haar badje en was het daarna tijd voor een flink dutje.