Cakesmash Jules

Cakesmash Jules

 

- cake in bath -

 

Het thema wolkjes inspireerde de mama en papa van Jules voor een leuke cakesmash.  Ik ontving een vrolijke baby die er helemaal zin in in had.

Heel nieuwsgierig ontdekte hij het decor en amuseerde hij zich kostelijk met de wolkenlampjes. Wat kon hij zo mooi in de camera kijken! Smelt smelt.

De taart maakte echter weinig indruk op hem. Een paar traantjes kwamen eraan te pas en mama en papa moesten toch wel even troosten. Je hart breekt dan een beetje om een kindje droevig te zien. We probeerden allerlei dingen om Jules op te vrolijken en te troosten maar dat ging hem dus niet worden.

Gelukkig kon Bumba enige troost bieden. We schakelden dan maar over op het badje waar hij kennelijk wel meer van genoot. Mama kwam toen op het super idee om toch nog eens te proberen om de taart aan te brengen. Taart in bad? Why not, het is eens wat anders dan ontbijt op bed 😉 . Uiteindelijk heeft hij nog een beetje kunnen smullen van de taart.

Later bleek dat Jules toch wel een beetje ziekjes was die dag maar desondanks hebben we een heleboel super leuke foto's kunnen maken!