Cakesmash Jayden

Cakesmash Jayden

- Gotham city -

 

Jayden zijn cakesmash stond in het teken van zijn geboortekaartje: een stoer Batman masker. Ik ging meteen aan het knutselen en dacht ' ik steek effe die huisjes in elkaar' ... Dat bleken toch een paar uurtjes knutselwerk te zijn haha. Maar het resultaat mocht er zijn! Ik kon niet wachten tot het Jayden zijn beurt was voor de cakesmash.

Ik had een mooi pakje voor hem besteld en dat bleek nét te passen. Hij was dan ook al een grote flinke jongen. Hij zag eruit als een mega cute held.

Hij kon ook al stappen dus dat maakte de shoot extra uitdagend want op de poep zitten bleek een beetje saai te zijn. Hij was snel gewend aan de lampen en de camera dus mocht de taart er wel bij komen piepen. Beetje peuteren met de vingertjes en daarna grover werk met de vork. Hij was nog niet helemaal overtuigd van de smaak maar speelde het ondertussen wel klaar om al 2 keer met zijn poep op de taart te gaan zitten. Wat een lieve en grappige jongen! 

Na het taartje mocht hij in bad. De olifant bleek ook super lekker te zijn. Misschien zelfs lekkerder dan de taart. Het badje was misschien wat vol en dat vond hij wel super want dan kon hij lekker wiebelen en werd het decor meteen een zwembad. Wat genoot hij van zijn badje.