Cakesmash Imke

Cakesmash Imke

- cuteness overload -

 

Yes finally, de cakesmash van mijn bestie haar dochtertje stond op het programma! Hier keken we al een hele poos naar uit. Ik had Imke al voor eerdere shoots over de vloer gekregen dus ze was de lampjes al een beetje gewoon. Het zou dus van een leien dakje moeten lopen ;-).

Dàt was buiten Imke gerekend want Imke had intussen al een geheel eigen willetje gecreëerd. Tijdens de preshoot had ze zoiets van bekijk het maar samen, ik ben weg hoor. Geen 2sec bleef ze stil zitten behalve dan met het bijtspeeltje in haar mond maar ja dat waren nu ook niet de meest flatterende beelden. Dan maar overschakelen op de taart.

Dat zag ze wel meteen zitten hoor. Vliegensvlug zat ze er met haar vingertjes in de prutsen en haalde ze alle decoratie er af. Hier kon ze zich kennelijk wel mee bezig houden. Alles draaide vooral rond afbreken. Eerst de bovenste laag eraf gegooid, dan taart omver gekegeld maar dat hield haar niet tegen. Ze maakte er geheel haar eigen versie van. We hebben er kostelijk om moeten lachen.

Ook tijdens de badsessie gaf ze het schattigste van zichzelf. Zo blij dat we dit leuke momentje samen hebben kunnen delen!