Cakesmash Ida

Cakesmash Ida

- Lavendel -

 

Ik vind het altijd leuk als kleine zus of broer ook mag komen smashen! Het geeft me een fijn gevoel want dat betekent dat de ouders tevreden waren én dan ben ik altijd benieuwd welk leuk thema ze voor mij in petto hebben. Oorspronkelijk hadden we voor Ida gedacht aan droogbloemen maar dat vind ik geen goede match met kinderhandjes. We besloten dan samen om te gaan voor lavendel en de kleur paars. Ik keek er helemaal naar uit en het seizoen voor aankopen zat goed want daar moet je natuurlijk ook altijd rekening mee houden. 

Toen ik de deur opende, begroette Ida me al met een giga smile. Oh dat geeft al meteen een zin om eraan te beginnen. Eerst nog een leuke outfit kiezen en dan shinen op het decor. Stiekem was ik wel blij dat mama mijn favoriete pakje koos ;-). 

Ida wist al meteen hoe ze de camera moest bespelen en voelde zich als een vis op het water in haar decor. Behalve toen we haar bloemenhoedje opzetten, daar dacht ze het hare over maar met een paardje als afleiding was dat gevecht ook zo weer vergeten.

Tijd voor taart en ik gokte erop dat ze daar wel heel vlug haar vingertjes in zou zetten. Inderdaad, al snel was ze aan het prutsen en voorzichtig aan het proeven. Bloemen vlogen in de ronde en cake erachterna. Ondanks ze er niet echt veel van at, amuseerde ze zich wel kostelijk met de taart. 

Dan kwam het badje als afsluiter eraan. Benieuwd wat ze zou doen want Ida is geen fan van badjes. Dat liet ze dan ook duidelijk blijken door steeds gebruik te willen maken van de vluchtroute hahaha. Ik heb dus veel blote poepen gefotografeerd maar die houden we voor de privécollectie van mama en papa. Moe maar voldaan mocht ze haar verhalen aan grote broer vertellen thuis.