Cakesmash Gust

Cakesmash Gust

- In the navy -

 

Enkele jaren geleden mocht Gust zijn zusje al eens langs komen voor een super leuke cakesmash. Dat was natuurlijk nog helemaal in het begin dat ik dit deed en mama en papa waren al zo tevreden. Door de jaren heen ben ik natuurlijk erg gegroeid in wat ik doe dus het kon alleen maar super worden!

Ook was ik erg happy met het thema dat ze me voorstelden: marine. Daar heb ik heel lang op moeten wachten maar geduld wordt beloond zo blijkt. Ik ga geregeld op rommelmarktjes snuisteren of in kringloopwinkels voor leuke decoratie en zo had ik al vanalles verzameld voor dit thema. Helemaal gelukkig dat ik het dan ook eens kon etaleren. Het zag er nog leuker uit dan dat ik het in mijn hoofd had. Tevens vond ik nog een cute zeemanspakje dus hoelang was het nog tot de cakesmash? 😀 

Gust zag heel rustig op het decor, een beetje overdonderd zelfs. Wow is dit allemaal voor mij? Hij was alles grondig aan het bestuderen. Eens de bellenblaas boven kwam, begon hij helemaal los te komen. Klaar voor de taart dan. Vrijwel meteen vond hij dat het toch veel handiger was om rechtstreeks van de taart te happen ipv zijn handjes vuil te maken. Dat leverde natuurlijk hilarische beelden op. Hij prikte mijn zijn vork in de taart dat het een lieve lust was. Mjam mjam die is helemaal van mij, hoewel je krijgt ook een stukje. 

Wat heb ik genoten van deze lieve schattige jongen!