Cakesmash Georges

Cakesmash Georges

- the cake goes everywhere -

 

Ik doe al vrij lang cakesmashes maar het blijft leuk om altijd nieuwe thema's binnen te krijgen. Deze keer mocht ik een sober thema creëren met zwart en bruine tinten en pluimpjes zag ik ook in het moodboard staan dus blij ging ik aan de slag. Ballonnen vullen met pluimen bleek nu ook niet zo evident te zijn als het leek. Ik heb er toch een paar opgegeten tijdens het proces haha.

Na bijna een jaar wachten op de sessie was het eindelijk zover, Georges mocht zich uitleven op de taart!

Hij was meteen aan het lachen en voelde zich direct op zijn gemak. Dat maakt het smashen natuurlijk een stuk makkelijker. Nadat hij zijn mooie outfit aan had ging hij meteen het decor ontdekken. Hij amuseerde zich kostelijk en wij bijgevolg ook.

Tijd voor de taart! Hij ging meteen op verkenning en stak zijn vingertjes huppa in de taart. Hij heeft er niet zoveel van gegeten maar hij heef zich wel uitgeleefd amai! Heel de taart moest eraan geloven en terwijl bleef hij maar luidkeels lachen. Het was zo fijn om hem te zien genieten. Als kers op de taart besloot hij de rest van de taart op zijn hoofdje uit te smeren. Toen gingen we eraan hahaha.

Na een flinke schrobbeurt mocht hij nog wat spelen in zijn badje en ook daar vlogen de lachjes om ons heen. Wat een leuk en blij kereltje!