Cakesmash Finn

Cakesmash Finn

- who let de dogs out? -

 

Nog een taartje volgens kaartje 😀 . Een wit kaartje met gouden accentjes en twee zwarte hondjes was het uitgangspunt voor Finn zijn cakesmash. Hun hondjes meebrengen naar de cakesmash was niet echt een optie maar op deze manier konden ze er toch wel bij zijn.

Finn wou eerst alles goed bekijken en was onder de indruk van de zwarte puppy die mee op het decor was. Het duurde even voor hij 'los' kwam maar daarna had hij het zo naar zijn zijn. Taart eten viel echt wel in de smaak.  Toen hij in de mot had dat de hondjes die mee op het decor waren misschien ook honger zouden hebben, mocht het uitdelen niet uitblijven. Gretig deelde hij stukjes uit aan het hondje op de achtergrond. Zo lief en aandoenlijk om te zien 😀 .

Ook de zwarte puppy moest eraan geloven en hing binnen een mum van tijd vol slagroom. Hij moest mee naar hier en mee naar daar en mee taart eten, we hebben nogal gelachen met Finn zijn acties.

Later in zijn badje ging hij verder door met 'slagroom' eten al bleek dat dan badschuim te zijn... het leek hem weinig te deren hahaha.