Cakesmash Finn

Cakesmash Finn

- christmas story -

 

Doorgaans ben ik wat allergisch aan kerstthema's gezien ik niet zo van de klassieke kitsch houd maar dan geef ik er graag mijn eigen moderne draai aan. Ik had massa's materiaal aangekocht voor Finn zijn shoot maar eens ik alles begon op te zetten bleek al snel:        'less is more'.

Ik kon niet wachten tot hij in het decor zat en de taart zou plat prakken. Al snel hadden we een super cute outfit voor hem gekozen en het beeld in mijn hoofd werd nog overtroffen. Hij zag er om op te eten uit met zijn mutsje.

Nadat hij het decor grondig geïnspecteerd had, gingen we over naar de taart. Die ging al snel tegen de vlakte. Die taartstaander heb ik niet nodig dacht hij, ik eet dat zo wel op. Mhm lekker leek hij het ook wel te vinden want al snel verdween er een groot stuk taart tussen zijn tandjes. Nog wat met de vork aanvallen vond hij ook wel super leuk. Die afgeven was minder leuk.

In zijn badje deed hij lekker stoer en speeltjes erin en eruit gooien vond hij super grappig. We hebben zo genoten van deze kleine kerstelf.