Cakesmash Ferre

Cakesmash Ferre

- pottenbakker -

 

Een cakesmash begint steeds met een moodboard. Dit komt steeds vanuit de ouders omdat ik het belangrijk vind dat ouders krijgen wat ze verwachten niet wat ìk leuk vind. Voor Ferre werd de inspiratie bij het geboortekaartje gehaald. Munt kleurige driehoekjes en een giraf moesten dus centraal staan in zijn cakesmash. Verder mochten het warme kleuren en plantjes zijn. Daar gingen we dus mee aan de slag.

Deze flinke jongen ging meteen enthousiast op verkenning en de plantjes (uiteraard nep) konden hem wel heel erg boeien. En alsof hij wist wat er gaande was, haalde hij telkens zijn meest schattige blikken boven. 'Heb je de foto?' ok dan speel ik nu verder 🙂 .

Dan komt het spannende moment, de taart zelf. De ouders zijn vaak vol verwachtingen of weten net niet wat ze moeten verwachten en dat is heel normaal. Ik zie wel heel wat smashertjes en ik kan jullie garanderen, je weet op voorhand eigenlijk nooit welke kant het uit gaat maar resultaat heb je altijd. Ferre leek dus niet zo laaiend enthousiast over zijn taart en vond het leuker om de giraf en het decor in zijn taart te proppen wat anders wel hilarisch was.  Toen we het dan wel wat voor bekeken hielden had mama nog het lumineuze idee om een koek tussen de twee lagen te proppen. Eerdere pogingen resulteerden niet bepaald in meer actie maar nu greep hij de taartlaag vast en poefte hem eraf. Oh misschien kan dit nog leuk worden? Toen begon de pret precies en had hij in een mum van tijd zijn taart verpulverd.

De taartenstaander werd omgedraaid en hij was ermee aant spelen alsof het een volleerd pottenbakker was hahaha, fantastisch gewoon. En waarom zouden we dat gat dat erin zit ook niet gewoon volproppen met taart? Doen we! Hij, zijn ouders en ik hebben zich rot geamuseerd.

Daarna nog een badje om lekker rustig te worden en Ferre kon moe maar voldaan terug naar huis.