Cakesmash Ferre

Cakesmash Ferre

- want a piece of cake? -

 

Ferre, de kleine broer van Finn mocht ook langs komen voor een super leuke cakesmash sessie.  Voor hem mocht ik mij eveneens baseren op zijn geboortekaartje: groene aquarel met een prachtige groene kever erop. Gezien het specifieke thema ging ik natuurlijk meteen aan de slag. Veel kon ik helaas niet vinden maar wel een DIY papieren versie. Normaal voorzie ik altijd dingen die kinderhandjes wel overleven maar iets anders dan dit was helaas geen optie. Voorzichtigheid geblazen dus want ze zijn wel heel delicaat.

Hij keek me meteen met grote ogen aan toen hij binnen kwam. Wie ben jij? Wat doe jij? Waar ben ik? Je zag het allemaal zo door zijn hoofdje gaan. Na het kiezen van zijn outfit mocht hij op het decor om alles te verkennen. Hij nam de zaak heel serieus en hoe hard we probeerden om er een lachje af te peuteren hoe meer je hem zag denken 'dit gaan we niet doen' . 

De taart mocht erbij komen nu. Altijd zo een spannend moment. Ferre bestudeerde ze aandachtig en proefde voorzichtig. Mhm lekker? Niet lekker? Hij moest er nog even over nadenken en besloot er toch maar gewoon mee te smossen. Toch nog een klein beetje proeven maar het was niet zo zijn ding precies. Dan maar voeten en papieren pomponnen erin duwen, dat is ook leuk.

Na het smashen mocht hij in zijn bubbelbadje en dat vond hij wel super leuk. Spetteren tegen de sterren op en bellen pakken om ter snelst. Zijn enthousiasme was echt zo schattig!