Cakesmash Félice

Cakesmash Félice

- I'm cute and I know it -

 

Ballonnenbogen zijn op zich niet zo mijn ding maar ik probeer ze ook niet uit de weg te gaan. Deze keer was ik op zich best trots over het resultaat 😀 . Samen met de bloemen vond ik het een super schattig en écht meisjes decor. Helemaal klaar om Félice te ontvangen.

Ze begroette me meteen met een grote glimlach, mijn hartje was al helemaal verkocht. Daar zat ze dan tussen de bloemen in haar mooie jurk helemaal schattig te wezen én ze wist het hoor! Die fonkelende oogjes pakten de lens meteen. Juist rondkruipen met een kleedje aan dat ging niet zo vlot maar het leverde wel grappige situaties én foto's op. 

De taart was meteen haar beste vriend. Gretig ging ze er met haar handjes in prutsen en smeerde het ook meteen lekker uit in haar gezichtje. Het kon haar weinig schelen precies. Ook hier zat de jurk soms een beetje in de weg en stak ze die bijna mee in haar mondje. Opnieuw lachen geblazen. 

Na haar leuke cakesessie mocht ze nog wat spetteren in haar melkbadje. De bloemen die erin lagen vond ze trouwens ook heel lekker. Het was me echt een patatje!