Cakesmash Federico

Cakesmash Federico

- kijk ne keer boos -

 

Sinds ik steed bekender word in de cakesmashwereld merk ik dat klanten uit alle uithoeken van België komen om hun kindje te laten smashen. Federico kwam uit het verre Limburg speciaal voor mij 😀 . Ik was dan ook heel blij dat ik dit warme thema met goud en giraffen voor hem mocht maken.

Voor de pre-shoot had hij een prachtig pakje aan dat mama en papa meegebracht hadden. Het zou wel mooi staan in mijn assortiment, een reden om eens naar Italië te gaan 😉 .

Federico voelde zich meteen op zijn gemak tussen de ballonnen en de giraf. Vol enthousiasme begon hij met de ballonnen te schudden en de giraf werd ook bedolven onder knuffels.

De taart is altijd spannend. Het is even afwachten hoe ze reageren en het duurt soms een paar minuutjes alvorens ze door hebben dat het om te eten is. Federico zat al snel met zijn vingertjes in de taart en die was hij daarna gretig aan het aflikken. Eens goed op dreef begon hij de taart helemaal uit elkaar te halen en verdwenen ook zijn voeten in de slagroom. 

Wat ook zo super grappig was, was dat hij op commando boos kon kijken. We hebben er echt hard om moeten lachen! Wat een zalig jongetje!

In het badje kon hij nog nagenieten van deze leuke shoot.